Publication Release 2023.06

Indsendt af Andreas den tir, 25/07/2023 - 08:58

I denne release af Publication har vi fokuseret særligt på små justeringer og optimeringer, som har til formål at styrke både oplevelsen og brugervenligheden i FirstAgenda Publication. Dertil har vi også tilføjet en ny mulighed for at tilføje informationstekst til abonnementssiden. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.

Informationstekst til abonnementssiden

• Fritekstfelt til abonnementssiden: Man kan opsætte en besked på administrationssiden, som vises øverst til højre på abonnementssiden. Dette kan blandt andet anvendes, hvis I ønsker at informere om tidspunkter eller frekvenser for udsendelse af mails til abonnenter.
    👉 Læs og se, hvordan du gør her

Generelle optimeringer

• “Tilbage til forside”-knappen husker nu hvad du eventuelt har søgt på forinden. Dvs. at søgefeltet ikke længere bliver nulstillet, når du klikker på "TIlbage til forside" efter at være klikket ind på et referat eller en dagsorden.

• Abonnering: Det er ikke længere muligt at abonnere på historiske udvalg. Et udvalg er historisk, hvis dette er slået til i FirstAgenda Prepare.

• Abonnering: Gruppering af udvalg på forsiden afspejles også på abonnementssiden således {Gruppenavn} / {Udvalgsnavn}. Hvis en gruppering indeholder et aktivt udvalg, vises udvalgsnavnet kun. Grupperingen sorteres som altid i alfabetisk rækkefølge.

• Abonnering: Titlen på abonnementssiden har fået tilføjet organisationens navn f.eks. “Abonnér på ændringer i FirstAgenda Kommune**“**

• Punkt på dagsorden: Når et punkt er udvidet vises et minus-ikon (-) fremfor altid at vise et plus-ikon(+) yderst til højre ved siden af ikonet med de tre prikker.

• WCAG: Ydeligere optimering af tilgængeligheden

Fejlrettelser

• “Tip en ven” er ændret så brugere fremover kan bruge “Kopier link” for at dele bestemte punkter med hinanden.

• Dagsorden eller referat: Kolonnen på forsiden med “Seneste dagsordener og referater” viser igen hvorvidt der er tale om en dagsorden eller referat.