Publication - Release 2023.03 - Optimering af deeplinks til udvalg på interne sider

Indsendt af Andreas den fre, 17/03/2023 - 10:38

Med denne release, kommer der en vigtigt ændring til kunder med interne sites

• Deeplinks til udvalg på interne sider er optimeret, så de nu kan tilgås efter login.

Det vil sige, at hvis du linker til et konkret udvalg på en intern side, vil du blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind. Du vil altså komme hen til det pågældende udvalg og ikke forsiden, som det var før.

Rettelsen er gældende for alle mails sendt fra torsdag d. 16/4 og fremefter.