FirstAgenda Publication - Version 2022.1

Indsendt af Emilie den ons, 12/01/2022 - 15:14

Fremadrettet kan du udsætte publiceringen af din dagsorden eller referat.

Det betyder, at du kan indstille det således, at din dagsorden eller referat f.eks. først bliver vist i Publication 2 timer efter, at du har trykket på frigiv-knappen i Prepare.

Du kan vælge at udsætte dagsordener/referater pr. udvalg eller generelt for alle udvalg. Du sætter det op i administrationsmodulet af Publication.

Fraværende på punktniveau for SBSYS og Fujitsu

• Hvis du anvender enten SBSYS eller Fujitsu til dagsordenproduktion, og herefter overføre til Prepare og Publication, så er det nu muligt at få vist fraværende på punktniveau.

Administrationsdel:

• Det er nu muligt at vælge sprog pr. site inde i administrationsdelen
  • Udvalg bliver nu korrekt alfabetisk sorteret

FEJLRETTELSER:

• Vi håndterer nu, hvis to udvalg har samme navn
  • Data fra manuelle møder i Prepare blev ikke vist korrekt - det er nu rettet.