FirstAgenda Publication - Release 2023.10

Indsendt af Andreas den tir, 17/10/2023 - 08:27

I denne produktopdatering til FirstAgenda Publication har vi fokuseret på en række forbedringer i forhold til tilgængeligheden.

• Tekst med <a> tag bliver nu understreget: Tekst, herunder også links, kan nu blive understreget, hvis teksten bliver "omklamret" af et <a> tag, når teksten indsættes. Formålet her er at gøre det lettere at læse, hvis man eksempelvis er farveblind.

• Gå til indhold” vises som den første interaktive knap ved brug af “tab”-knappen: Benytter du tabulator-knappen, når du navigerer gennem siden, vil den første knap, der vil blive markeret, være “Gå til indhold”. Trykker du herefter på "enter" kommer du hen på henholdsvis søgeboksen eller e-mailfeltet alt efter om du er på forsiden eller på "abonner på udvalg".
    • På forsiden linkes der til søgeboksen
    • På abonnementssiden linkes til der e-mailfeltet.