FirstAgenda Prepare - Vigtig app opdatering

Indsendt af Emilie den fre, 05/07/2024 - 10:55

Vi lancerer snart en ny version af FirstAgenda Prepare-appen. Hvis du har en ældre version end 8.0.14, skal du opdatere appen for at sikre den bedste oplevelse med brugen af appen herunder push-notifikationer.

Du kan læse mere om, hvordan du tjekker appens versionsnummer lige her. Mange brugere har aktiveret automatisk opdatering af appen, og disse brugere kommer ikke til at mærke noget.
De brugere som ikke har automatisk app-opdateringer slået til på iPad’en vil blive bedt om at opdatere appen manuelt, når den nye version er tilgængelig.

Image
Pop up med besked om at appen skal opdateres

Når opdateringen er fuldført, kan man logge ind helt som normalt. Vi sender en ny produktopdatering, så snart den nye app-version (8.1.0) er tilgængelig i App Store.

Tak for din forståelse!