FirstAgenda Prepare - Udvidelse af søgefunktion samt optimeringer

Indsendt af Andreas den tor, 08/08/2024 - 10:18

I den seneste produktopdatering til FirstAgenda Prepare har vi arbejdet på en udvidelse af søgefunktionen, når man befinder sig i læsedelen af Prepare. Derudover har vi lavet en række optimeringer og fejlrettelser, som I kan læse mere om nedenfor

Læsedelen af FirstAgenda Prepare

• Udvidelse af søgning: Vi har udvidet søgefunktionen i læsedelen af Prepare. Det er dermed blevet muligt at søge inden for et helt specifikt datointerval eller inden for et af de forskellige foruddefinerede tidsintervaller. Samtidig har selve søgefunktionen fået et nyt layout, og du kan se, hvordan det ser ud, på de vedhæftede billeder herunder
Image
Søgning Datointerval

Image
Søgning Startdato

• Download “Kun dette dokument” eller “Alle dokumenter på dette punkt”: Ved download af et dokument ses nu dokumentnavnet f.eks. “Kelds_vigtige_arkiv.pdf” fremfor det anonymiserede document.pdf

Administrationsdelen af FirstAgenda Prepare

• Sortering på mødetidspunkt på mødeoversigten: Der havde indsneget sig en fejl i forhold til sortering på mødetidspunkt på mødeoversigten. Denne fejl er nu blevet rettet, så sorteringen igen virker.

• Visningsfejl ved redigering af lukket møde: Når du redigerer i et lukket møde, vil låsen nu vises korrekt.

• Tælleren på et lukket punkt/bilag viste forkert: Der havde indsneget sig en fejl på tælleren, der indikerer, hvor mange mødedeltagere, der har adgang til at se det lukkede punkt. Fejlen var blot en grafikmæssig fejl og opstod udelukkende under fanen “Indstil”, men er nu rettet, således at tælleren viser ens på både punkt- og bilagsniveau.

• Knappen “Slet” under udvalg er ændret til “Deaktivér”. Vi har ændret knappen "Slet" under udvalg og i stedet erstattet den med knappen "Deaktiver". Dette er mere retvisende, da udvalget ikke slettes, men derimod deaktiveres.

• Tilknyt brugere i Koncern: Hvis en bruger er deaktiveret i en organisation, men aktiv i andre af koncernens organisationer, så fremstod brugeren aktiv i organisationen under funktionen “Tilknyt bruger til organisation”. Dette er nu fikset, så brugerens aktivitetsstatus nu er retvisende for den specifikke organisation.

Logs

• Link til brugerlogs fra “Indstillinger” i Prepare: Ud for overskriften "Logs" i indstillinger i administrationsdelen af Prepare, vil der nu hedder nu være et link med teksten "Gå til brugerlogs". Dette er et direkte link ind til de brugerrelaterede logs, som ligger i brugeradministrationen.

• 504 Gateway Time-out: Download af Logfilen “Download adgang til materiale” gav fejl 504. Det skyldtes, at den forsøgte at downloade alt materiale. Nu downloader den udelukkende materiale for seneste 30 dage, og fejlen vil dermed ikke opstå længere.