FirstAgenda Prepare - Tilføjelser til brugeradministrationen

Indsendt af Andreas den tir, 17/10/2023 - 15:18

Vi har netop releaset en mindre opdatering af brugeradministrationen. Her har vi haft fokus på brugeroprettelses- og invitationsflowet, hvor vi bl.a. har tilføjet yderligere hjælpetekst samt gjort det lettere at genaktivere en udløbet invitation.

• Genaktivering af udløbet invitation: Hvis en brugeradministrator er ved at invitere en bruger, som allerede har en aktiv eller udløbet invitation liggende, vil systemet nu automatisk genkende e-mailen og herefter give et link ind til listen over invitationer med et præudfyldt søgefelt.
    Obs: Linket vil som udgangspunkt åbne listen over aktive invitationer. Er invitationen udløbet skal du huske at skifte til fanen "Udløbet".

• Hvad betyder "Ekstern Bruger? Administratoren har nu mulighed for at læse, hvad funktionen "Ekstern Bruger" betyder under selve brugeroprettelsen. Her vil der ud for selve funktionen være en forklarende tekst samt et link til den tilhørende supportartikel.