FirstAgenda Prepare - Tilføjelse af link

Indsendt af Emilie den ons, 21/12/2022 - 11:07

I den nyeste opdatering har vi tilføjet et link og rettet et andet link.

Link til supportartikel om “Hardware acceleration”.

Nogle af vores brugere oplever at der forekommer huller i teksten i Prepare, som er med til at gøre dokumenter ulæselige. Vi kan desværre ikke selv løse problemet, da det skal løses hos enten Chrome eller PDFj. Vi har derfor lavet en supportartikel, som guider dig til, hvordan du eller dine brugere kan omgåes problemet. Vi har linket til supportartiklen direkte i Prepare.

Image
Visning af link til supportartikel

Linket ligger øverst til højre på hvert dokument i readeren/læsedelen af Prepare.

Rettelse af link på forsiden i Admin-delen,

Vi har rettet linket Læs alle nyheder, så det peger på det nye supportsite.