FirstAgenda Prepare - Stor opdatering

Indsendt af Emilie den fre, 08/04/2022 - 17:24

Så er FirstAgenda Prepare blevet opdateret og vi har fået rigtig mange gode ting ud. Det er en blanding af nye muligheder, tilpasninger og fejlrettelser.

Webadmin

Fjern brugere fra lukkede bilag

Det er nu muligt at lukke personer ude af lukkede bilag på samme måde, som det er muligt med lukkede punkter. Det vil sige, at hvis du har et åbent eller lukket punkt med lukkede bilag, så kan du trykke på hængelåsen og fjerne de brugere, som ikke skal se bilaget.

Som annonceret i vores månedlige nyhedsbrev, så afholder vi webinar i starten af maj, hvor vi gennemgår, hvordan du håndterer og styrer adgangen til fortroligt materiale i FirstAgenda Prepare på flere forskellige niveauer.  Her vil vi også vise den nye funktion med at fjerne brugere fra lukkede bilag.

Det er stadig muligt at tilmelde sig:)

Frigiv møder med punkter uden indhold (oprettet i Prepare)

Knappen "gå til frigivelse" er nu aktiv, idet mødet er oprettet i FirstAgenda Prepare. Det betyder, at de møder som udelukkende består af punkter UDEN indhold vil kunne frigives, uden at du skal ind på et af punkterne og tilføje et tomt mellemrum eller lign.

Ny logliste - administrator

Der er kommet en ny logliste under “Indstillinger”. Den hedder “Download administratorliste” og ved at hente den, kan man se alle aktive administratorer i organisationen + få overblik over, hvornår de er oprettet

Rettelser relateret til det nye design

Diverse smårettelser her og der i visningen, hvor der stadig poppede orange farveklatter op.v

Oprettet af: deleted user…

… stod der på en brugerprofil, hvis den administrator eller dagsordensamler, som havde oprettet brugeren, var blevet slettet. Nu står der i stedet navnet på den slettede bruger.

Læsedelen på web

Søgning inden for et punk

(NB mangler på iPad)

Søgningen er blevet udvidet med et ekstra filter, således at du kan stå på punktniveau og afgrænse sin søgning til de dokumenter, der tilhører det punkt (dvs sagen + tilhørende bilag)

Excel-knap (link) i læsedelen

(NB mangler på iPad)

Excel-knappen bliver vist øverst til højre på et dokument, hvis dokumentet er en excel-fil og indstillingen “Vis Download PDF på dagsordener” er aktiveret. Indstillingen aktiveres/deaktiveres af en administrator under Indstillinger i venstremenuen.

FEJLRETTELSER

WEBADMIN-DELEN

• Søg efter Ekstra deltagere
    Der er nu lavet en optimeret søgning efter Ekstra deltager, således vi ved søgning altid viser fornavnet først. Hvis du fx skriver “Pet”, så viser vi fx “Peter” eller “Petra” først i stedet for de personer som har noget med Pet” i deres efternavn. Der er ligeledes indført pagination, så man kan bladre sig frem til alle brugere i søgeresultatet og ikke kun 35.

• Øvrigt materiale
    Som default kræves det nu, at du vælger http el. https, når du opretter et link under “Øvrigt materiale” (så vil linket nemlig virke i læsedelen)

READER-DELEN

• Mødet skiftede status til referat for tidligt (Kun relevant for manuelle møder)
    Når en dagsordensamler skrev beslutninger ind i et møde i læse-delen, skiftede mødet fejlagtigt status til referat, selvom referatet endnu IKKE var frigivet. Status som referat slår nu først igennem, når beslutningerne er frigivet og ikke før.

• Del kommentar
    Hvis man vil dele en kommentar med alle i et udvalg, så var det ikke muligt at vælge både udvalgsmedlemmer og øvrige medlemmer på én gang. Det kan man nu

• Notifikationer på åbne udvalg
    Hvis et åbent udvalg blev oprettet, efter en bruger var oprettet, så kunne brugeren ikke tilmelde sig notifikationer fra udvalget, da det ikke var synligt på listen over notifikationsindstillinger. Men nu er udvalgene synlige og det er muligt for brugeren at tilmelde sig notifikationer.