FirstAgenda Prepare - Søgeforslag i appen til iPad

Indsendt af Andreas den man, 30/09/2024 - 11:38

I den nyeste version af app-versionen af FirstAgenda Prepare er det nu blevet muligt at få fremvist søgeforslag på samme måde som i webversionen. Derudover har vi løst en uhensigtsmæssighed, der der forhindrede brugere i at oprette noter og dele kommentarer.

• Søgeforslag i app-versionen til iPad
    Det er nu muligt at få fremvist søgeforslag, når du benytter søgefunktionen i app-versionen på iPad. Søgeordsforslagene bliver valgt ud fra de dokumenter, du har adgang til, og forslagene forekommer, så snart du har indtastet minimum tre bogstaver.
    Du kan læse mere om søgefunktionen lige her

• Opret note og Del kommentar
    Nogle af jer har muligvis oplevet problemer med at oprette noter og dele kommentarer efter at have opdateret til iOS 18. Dette problem er nu blevet løst, og det er igen muligt at oprette noter og dele kommentarer.