FirstAgenda Prepare - Rettelser til brugeradministration

Indsendt af Emilie den tor, 01/02/2024 - 16:34

Brugeradmininstration

• Tidszone - Grønland

Når man i brugeradministrationen vælger tidszone på brugerens profil (også organisationens), så står Grønland nu som UTC-2.

• Brugeradminstrator kan tilføje og editere profilbillede på brugere

Når en bruger er oprettet, så kan administrator nu tilføje et profilbillede eller editere i et billede, som allerede er på brugeren. Brugeren selv kan selvfølgelig fortsat selv tilføje profilbillede også.

Brugeroprettelse

• Invitationsflow tjekker på brugernavn

Når en bruger, der i forvejen har tilknyttet både et AD-login og FA-login (brugernavn) til sine organisationer, skal oprette sig i endnu en organisation, hvor der anvendes FA-login, så vil brugeren, hvis vedkommende er logget ind med sit AD-login, få pre-udfyldt feltet med sit eksisterende brugernavn i oprettelsesflowet til den nye organisation.