FirstAgenda Prepare - Rettelse af supportlink og visning af massetilknytning

Indsendt af Andreas den tor, 20/06/2024 - 08:47

I den seneste produktopdatering til FirstAgenda Prepare har vi foretaget to mindre rettelser. Herunder en ændring i visning af massetilknytning til organisationer samt en rettelse af linket i supportknappen

Massetilknytning bliver vist, selvom man kun er tilknyttet en enkelt organisation: Før opdateringen ville massetilknytning kun blive vist, hvis man var medlem af minimum to organisationer. Dette er nu blevet ændret, så man kan se funktionen, selvom man som administrator kun er medlem af én organisation.

Supportknappen har nu det samme link som indtastes i indstillinger: Nogle af jer har muligvis oplevet, at supportknappen har indeholdt et forkert link. Dette er nu blevet rettet således, at supportknappen indeholder det link, som indtastes i indstillingerne for organisationen.