FirstAgenda Prepare - Rettelse af massetilknytning og øvrige små fejlrettelser

Indsendt af Andreas den tor, 26/09/2024 - 08:34

I den seneste produktopdatering til FirstAgenda Prepare har vi foretaget en rettelse af massetilknytningsfunktionen, så det ikke længere er muligt, hvis koncernen kun har én organisation tilknyttet. Vi har også foretaget en fejlrettelse i SMS-notifikationerne samt rettet support-URL'en.

Læs mere om rettelserne nedenfor

• HTML-tegnkoder blev vist i stedet for æ,ø og å i SMS-notifkation ved frigivelse

Hvis SMS notifikationer var slået til på en organisation, og man ved frigivelse skrev en kommentar, blev æ-ø-å vist som forskellige tegnkoder i stedet for æ-ø-å. Dette er nu blevet rettet, så æ-ø-å bliver vist korrekt i SMS-notifikationerne.

• "Tilknyt bruger" var synlig selvom der kun er én organisation i koncernen

Tidligere var "Tilknyt bruger"-knappen, som også er den funktion vi kalder "Massetilknytning" synlig selvom der kun var én organisation tilknyttet koncernen. Dette har vi nu justeret, så der minimum skal være to organistioner i en koncern, før knappen bliver synlig, og funktionaliteten kan benyttes.

• Support-url pegede altid på svensk supportsite

Nogle brugere har muligvis oplevet, at support-linket har linket til den svenske version af vores supportsite. Dette er nu rettet, så supportsitet peger på det sprog, der passer med sproget i organisationen.