FirstAgenda Prepare - Optimeringer og fejlrettelser

Indsendt af Andreas den tor, 24/08/2023 - 09:51

Vi har det sidste stykke tid arbejdet på en lang række forbedringer og optimeringer, herunder både generelle performance-optimeringer, men også forskellige fejlrettelser, som samlet set skaber en mere velsmurt Prepare-maskine.

Nedenfor finder du oversigten over de forskellige justeringer og fejlrettelser, der er blevet foretaget.

Administrationsdelen

• Slettet invitation bliver nu fjernet fra Prepare og Live
    Manuelt-slettede invitationer bliver straks fjernet fra Prepare – og det samme gør automatisk slettede invitationer. En automatisk slettet invitation er en invitation, som hverken er blevet bekræftet eller genudsendt efter 37 dage. Fejlen der medførte manglende sletning af invitationer har affødt en række spøgelsesbrugere. Der er herefter blevet foretaget en gennemgående sletning af disse spøgelsesbrugere.

• Brugeradministrator kan nu ændre brugernavn
    Det er nu blevet muligt for brugeradministratoren at ændre brugernavn på brugerne.

• Oprettelsesdato på en bruger bliver ikke længere opdateret
    Ved oprettelse af en bruger sættes et tidspunkt for, hvornår bruger-invitationen er blevet oprettet. Feltet bliver herefter fastlåst således, at det ikke efterfølgende kan ændres.

• Advarsel ved invitation af allerede-oprettet bruger
    Findes der allerede en bruger på den mail, der bliver indtastet i invitationsoprettelsen, vil der fremkomme en tydelig advarsel omkring, at der allerede findes en bruger med denne e-mail.

AD-Brugere

• AD-brugere kommer nu videre til intern AD-loginside
    I enkelte tilfælde kan AD-brugere være blevet mødt af en fejlbesked efter at have indtastet deres AD-mailadresse i oprettelsesflowet. Denne fejl er nu blevet rettet således, at AD-brugerne nu vil blive videreført til deres interne AD-loginside.

• AD-brugere får ikke længere ”Skift adgangskode”-mails
    Nogle af de AD-brugere, som er blevet migreret fra Prepare til den nye brugeradministration har modtaget en mail om skift af adgangskode. Denne fejl er nu blevet rettet således, at AD-brugerne ikke modtager disse mails længere.

Generelle optimeringer og fejlrettelser

• Links i e-mails rammer nu ”plet”
    Nogle brugere kan have oplevet, at de ramte forsiden af organisationen, når de klikkede sig ind på et specifikt møde via en e-mail. Denne fejl er nu rettet således, at brugeren vil nu lande direkte på det møde, som linket i mailen henviser til.

• Sprog på mødeoprettelsesside
    Det valgte profil-sprog vil nu også slå igennem på den manuelle mødeoprettelsesside.

• Linjeskift i kommentar ved frigivelse af samlet referat
    Linjeskift i kommentarer bliver nu også reflekteret i den mail der udsendes ved frigivelse af samlet referat.

• Invitationssprog valgt til DK forbliver DK
    Invitationer oprettet med sprogindstillingen ”dansk” har efterfølgende været på enten engelsk eller svensk. Denne fejl er nu blevet løst således, at sproget forbliver den valgte danske sprogindstilling.

• Performance-optimeringer
    Vi er dykket ned i selve maskinrummet og foretaget en række justeringer. Udover at disse justeringer styrker løsningens performance og er det også med til at skabe en mere stabil løsning.