FirstAgenda Prepare - Opdatering kort før jul

Indsendt af Emilie den ons, 05/01/2022 - 17:19

Lige inden jul havde vi årets sidste Prepare-release.

Du kan læse om indholdet nedenfor.

Ikke-frigivet møder og synlighed for reviewers

Før kunne reviewers se det ikke-frigivede møde, selvom du som dagsordensamler endnu ikke havde sendt en notifikation afsted om, at mødet var klar til gennemlæsning.

Flowet er nu ændret, således at mødet først er synligt for reviewers (brugere med rettigheden "læs ikke-frigivet version") i det øjeblik du, som dagsordensamler, klikker på knappen “Send til review” og følger anvisningen.

Det betyder, at dagsordensamleren selv bestemmer, hvornår mødet er klar til gennemlæsning.

Ændringen er gældende både for Manuelle møder og ESDH-møder!

Yderligere optimering af læsning af dokumenter

Læsedelen på web er blevet yderligere optimeret, således at det nu går endnu mere smidigt, når der bladres i dokumenterne på web - også ved læsning af mangesidede dokumenter.

FEJLRETTELSER:

Markeringer blev roteret i download’et PDF

Når der blev lavet en markering i et dokument, så var samme markering roteret i den downloadede PDF . (Ved klik på linket “Download indhold”på forsiden i læsedelen).
Det er nu fikset, så markeringen vender korrekt!