FirstAgenda Prepare - Nye muligheder ved "send til gennemlæsning"

Indsendt af Andreas den man, 25/09/2023 - 09:20

I den seneste produktopdatering af FirstAgenda Prepare, har vi gjort det nemmere at afholde for-møder forud for det rigtige møde. Derudover har vi også foretaget en række optimeringer og tilføjelser, og du kan læse meget mere om disse nedenfor.

• Nye muligheder ved "send til gennemlæsning"
    Det er nu blevet muligt helt specifikt at vælge, hvem der skal modtage en reminder om, at en dagsorden er klar til gennemlæsning. Det betyder, at du kan differentiere på, hvem der skal modtage de forskellige udgaver af den ikke-frigivet version af din dagsorden. På den måde bliver det nemmere at afholde flere for-møder - eksempelvis et administrativt for-møde og et møde for formanden forud for det rigtige møde.

- Bemærk: Dagsordensamlere vil ikke fremgå på listen over deltagere, der kan modtage en dagsorden til gennemlæsning, da de allerede har modtaget en mail-notifikation ved overførslen af dagsordenen.

• Log-liste med reminder-mail
    Ud over muligheden for at vælge, hvem der skal modtage dagsordenen til gennemlæsning, vil der nu også fremgå en log-liste med overblik over, hvem der tidligere har modtaget en reminder-mail, og samtidig hvornår den er afsendt. Log-listen fremgår i samme vindue, hvor du kan vælge, hvem der skal modtage en reminder om dagsorden til gennemlæsning.

• Nye loglister
    Under "Indstillinger" i FirstAgenda Prepare er der blevet tilføjet to nye logs. Henholdvis "Download liste over ændringer på organisationsniveau" og "Download udvalgsliste med tilføjede og fjernede indstillinger.

Ændringer på organisationsniveau er de forskellige indstillinger du kan ændre på selve organistionen - eksempelvis to-faktor-login, tidszone eller sprog. Udvalgsliste med tilføjede og fjernede indstillinger kunne eksempelvis være, hvis godkendelse bliver aktiveret eller deaktiveret på et udvalg.

• Download af Godkendelsesark
    Nogle af jer har muligvis oplevet udfordringer ved download af godkendelsesark. Disse udfordringer er nu blevet løst.

Brugeradministrationen

• Nyt menupunkt - Logs
    I venstremenuen i brugeradministrationen vil du nu kunne finde et nyt menupunkt, som hedder "Logs". Her har administratorer mulighed for at se og downloade følgende 4 log-lister: "Download brugerliste", "Download liste med administratorer", "Download liste med tilføjede og fjernede administratorer" og "Download loginlogs".