FirstAgenda Prepare - Nye farver på web

Indsendt af Emilie den ons, 30/03/2022 - 17:22

Nye farver på web

Tag et kig rundt på web og nyd de nye blå farver. Det skarpe øje vil bemærke, at vi også har forsøgt at skabe en forskel mellem admin- og læsedelen, idet venstremenuen i admindelen har fået en mørkeblå farve, mens den klare blå farve er dominerende i læsedelen.

Øvrigt materiale: Links

Du, som dagsordensamler, kan nu tilføje links til Øvrigt materiale. Links er tilgængelige både på web og iPad og kan ligesom filer placeres både i og uden for din mappestruktur.

Øvrigt materiale: Ekstra deltagere

Siden Ekstra deltagere så dagens lys i Prepare har der været et stort ønske om, at Ekstra deltagere også skal kunne tilgå Øvrigt materiale. Det er nu rettet til, så det er muligt for dem.

Grå baggrund på sagsfremstillingsindhold

De fleste sagsfremstillinger der overføres fra ESDH-systemer får i Prepare vist en grå baggrund på titelafsnit som “Indstilling”, “Referat”, “Økonomi” osv. Vi har gjort det muligt, at vi kan fjerne denne grå baggrund, hvis I ønsker det. Tag fat i vores support. Obs. Hvis vi fjerner den grå baggrund, bliver den fjernet alle steder.

Fejlrettelse:

Der er blevet lavet følgende fejrettelse: 

  • Rækkefølgen på udvalg i venstremenuen stod ikke i alfabetisk rækkefølge.
    Det var Ø, der drillede da det blev ‘tolket’ som ‘OE’. Det er nu rettet
  • En formular (Læ125) blev vist med blanke felter i læsedelen, selvom felterne indeholdt relevante oplysninger. Det er nu rettet.