FirstAgenda Prepare - Ny version af appen

Indsendt af Emilie den fre, 15/12/2023 - 09:01

I den nye version af appen har vi lavet følgende rettelser:

Ikoner

Ikoner er atter runde og ikke 4-kantede:
Hvis du deler en kommentar eller opretter en note, så viser en ’“tæller” i sidemenuen, hvor mange noter/kommentarer, der er oprettet på et dokument. Normalt er cirklen rund, men den var pludselig blevet 4-kantet - dette skete efter seneste iOS opdatering.

Sidemenu og FirstAgenda Live

Sidemenuen i Prepare dækker ikke længere for FirstAgenda Live, når man tilgår Live via Prepare appen. Denne fejl opstod pludselig, efter man havde opdateret sin iPad til 17.1