FirstAgenda Prepare - Ny funktion og flere rettelser

Indsendt af Emilie den tor, 16/11/2023 - 09:34

Ny funktionalitet:

Del kommentarer med høj prioritet

Det er nu muligt at sende en delt kommentar med høj prioritet. Det gøres ved at sætte et flueben ud for teksten “Send med høj prioritet”, når du deler en chatbesked. Når modtageren får notifikationen vil mailen være markeret med høj prioritet i indbakken. I chat-vinduet vil det tydeligt fremgår hvilke delte kommentarer, der er sendt med høj prioritet. De er markeret med et rødt udråbstegn.

OBS: Den nye funktion findes findes i første omgang på Web og ikke i iPad appen. Desuden er det kun Outlook, der kan vise High priority markeringen.

Fejlrettelser:

• PDF-knap fjernet fra thumbnail overblik:
    PDF-knappen på thumbnail-overblikket er fjernet, da den ikke længere er nødvendig efter vi har gjort det muligt at downloade hele punktets indhold.

• Godkendelsesliste fryser:
    "Frysningen" af godkendelseslisten kunne fremprovokeres, ved at en en bruger som var sat til at godkende et punkt blev slettet. Herefter ‘frøs’ listen med mødedeltagere, som skulle godkende punktet, således at nye mødedeltagere ikke kunne tilføjes godkendelseslisten. Dette er nu rettet, så listen ikke længere "fryser".

• Tidspunkt for mødeoprettelse…:
    vises ud fra det tidspunkt, som dagsordensamleren har oprette mødet i. Er mødet f.eks oprettet til at starte kl. 8.00 dansk tid, så vil startmødetidspunktet for en mødedeltager, der sidder i Finland være kl. 9.00

• Nyheder på forsiden af webadmin:
    Ved nyhederne blev teksen “Invalid date” vist i stedet for den korrekte dato for nyhedsartiklens publicering. Dette er nu rettet så datoen igen vises.