FirstAgenda Prepare - Ny filtrering til søgning

Indsendt af Emilie den tor, 02/11/2023 - 08:43

Optimeringer:

Mulighed for fravalg af bilag under søgninger:

Vi har tilføjet endnu en mulighed for filtrerering på søgning. Det er nu muligt at fravælge bilag, når du foretager din søgning i prepare, så du nemmere kan søge udelukkende i selve sagen. Bilag bliver desuden vist med et bilag stempel, i resultat-listen.

OBS: Den nye filtrering er lige nu kun på web - vi giver besked, så snart den også findes i appen på iPad.

Send til gennemlæsning:

Ved 'send til gennemlæsning' er det nu synliggjort om den valgte bruger er dagsordensamler. Det vil sige i listen, at når du vælger, hvem der skal have en notifikation om at en dagsorden er klar til gennemlæsning, så vil dagsordensamlere også fremgå i listen med en tydelig markering af, at de er dagsordensamlere.

Fejlrettelser:

• Synkronisering af brugere:
    Synkronisering af brugerlisten i Prepare af en ny oprettet bruger fra brugeradminstrationen går nu hurtigere og den nye bruger vil blive fremhævet med en gul farve i brugerlisten i Prepare

• Dagsordensamlere får ikke længere mails, når nyt udvalg oprettes:
    Både dagsordensamlere og organisation administratorer modtog mails, når nye udvalg blev oprettet. Dette er nu rettet, således at det kun gælder for organisationadministratorer.