FirstAgenda Prepare - Ny filtrering og flere fejlrettelser

Indsendt af Emilie den fre, 14/06/2024 - 10:56

Lukkede punkter: Vis kun brugere med adgang

Du har som dagsordensamler nu mulighed for at filtrere på de brugere, som har adgang til et lukket punkt på dagsordenen. Ved et flueben i checkboxen “Vis kun brugere med adgang” vil kun brugere, som har adgang til det lukkede punkt eller lukkede bilag vises. Hvis man slår adgangen for en bruger på et lukket fra, vil brugeren forsvinde fra overblikket, fordi der er flueben i checkboxen. Hvis du fjerner fluebenet i checkboxen, så får du igen visningen af alle brugerne, som du kan fjerne eller give adgang til det lukkede punkt.

Image
Visning af brugerliste på lukket punkt med en bruger, der har adgang

Fejlrettelser:

LÆSEDELEN

• Beslutninger fulgte IKKE længere med ved brug af pile til bladring mellem punkter:
    Når du tilgik et punkt og redigerede en beslutning og derefter gik til næste punkt vha. pilene fik du vist beslutningen fra det første punkt. Det er nu fikset, så når du navigerer mellem de forskellige punkter vha. pilene i læsedelen, så vises den korrekte beslutning.
  • Overblik over delte kommentarer fejlede Når du klikkede på et punkt på dagsordenen og derefter på “Overblik” og videre ind på “Delte kommentarer” kom der en fejl. Den er nu løst.

ADMIN-DELEN

• Download liste med brugerrettigheder Indeholdte i nogle tilfælde et GUID i stedet for navn og mail-adresse, hvilket gjorde det besværligt for administratoren at se, hvilken bruger det drejede sig om, når de downloade log-listen. Det er nu fikset, så det altid indeholder navnet samt mailadressen på brugeren.