FirstAgenda Prepare - Mindre opdatering

Indsendt af Emilie den fre, 15/09/2023 - 11:30

I denne opdateringer er der lavet flere optimeringer inde bagved i Prepare.

Derudover er der også lavet en fejlrettelse til Øvrigt Materiale:

Fejlrettelser:

• Øvrigt materiale:
    Hvis du slettede en mappe under øvrigt materiale, og herefter opdaterede siden, så kom mappen tilbage. Filerne i mappen blev slettet, men mappen gjorde ikke. Derudover var det heller ikke muligt at flytte en fil uden for en mappe. Dette er nu rettet, så du igen kan slette en mappe og flytte filer uden for mappen.

• Supportprocedure-dokumentet kan nu også downloades for brugere på web.firstagenda.eu og web.firstagenda.se
    Dokumentet finder du under Indstillinger i Admin-delen ved at scrolle ned til Dokument