FirstAgenda Prepare - Masser af gode nyheder

Indsendt af Emilie den man, 04/07/2022 - 10:45

ADMIN-DELEN

• Udskiftning af bilag i den manuelle mødeoprettelse
    Du kan nu vælge mellem at erstatte eller slette et bilag på et
    møde oprettet i den manuelle mødeoprettelse. Når du vælger
    “Erstat” ud for et bilag” vil noter og delte kommentarer som
    mødedeltageren har oprettet blive bevaret.

• “Vælg alle” på lukket punkt og bilag
    Når du lukker et punkt eller bilag er det nu muligt at
    vælge alle mødedeltagere til, frem for kun at kunne fravælge alle.

• “Tæller” opdaterer korrekt på lukket bilag
    Når du fjerner en mødedeltager fra et lukket bilag, bliver "tælleren",
    der viser hvor mange der har adgang til det lukkede bilag” nu opdateret korrekt.

• Udvalgsoversigt uden historiske udvalg
    Kolonnen “Historiske udvalg” er fjernet i udvalgsoversigten, således at
    når du ved klik på “Udvalg” i venstremenuen nu kun ser de aktive udvalg i oversigten.
    Historiske udvalg fremgår ved klik på linket “Vis historiske udvalg”.

• Liste med inaktive udvalg viser nu kun inaktive udvalg
    Når du går ind under Udvalg i venstremenuen og klikker
    på linket “inaktive udvalg”, så kan du udelukkende se en liste
    med de inaktive udvalg. Før rummede listen både aktive og inaktive udvalg.

• “Support procedure”på DK, NO, SE, EN
    Under “Indstillinger” er Support-procedure opdateret til Visma FirstAgenda
    design og den findes nu på ovennævnte sprog

LÆSEDELEN

• Øvrigt materiale - foldet sammen
    Indhold i Øvrigt Materiale er nu klappet sammen, så det ikke fylder så meget i venstremenuen.
  • Mødeforsiden angiver nu korrekt, hvis et møde rækker over flere dage
    Tidligere hvis et møde varede over flere dage, så fremgik det
    således på forsiden: 3. maj 13:00-15:00. Nu står der 3. maj 13:00 - 4. maj 15:00

• Medlemmer i chatten rummede de forkerte grupper
    Det er nu fikset så “Mødedeltagere” i chatten rummer:
    Udvalgsmedlemmer + Ekstra deltager
    og “Øvrige medlemmer” rummer Øvrige medlemmer

• Markering af referat med “flueben” efter frigivelset
    Når dagsordensamleren frigiver et samlet referat (manuelt møde) bliver
    referatet igen markeret som referat (flueben bliver sat)

• Beslutning fra forrige punkt blev oprettet på næste punkt
    Hvis man opretter en beslutning på et punkt i læsedelen (manuelt møde),
    blev beslutningen automatisk overført til næste punkt, hvis det næste punkt
    var uden sagsindhold og kun bestod af en punkttitel.

Publication og Prepare

• Publication API - Søgning
    Når man benytter “Søg” på forsiden i Publication bliver møderne (med søgeresultatet)
    nu vist i “faldende rækkefølge”, således at det nyeste møde står øverst.

• Fravær på punktniveau for Acadre
    Prepare læser nu på fravær og afbud fra ESDH-systemet Acadre.
    Det betyder, at det i Publication vil være muligt at se Fravær og Afbud på punktniveau.