FirstAgenda Prepare - Mange gode nyheder

Indsendt af Andreas den tir, 18/07/2023 - 12:48

Der er det seneste stykke tid blevet knoklet på en lang række optimeringer i FirstAgenda Prepare. Det er bl.a. blevet muligt at aktivere automatisk sletning af møder, benytte Touch- og Face-ID med udvidet timeout, mens der også er blevet foretaget en række optimeringer af brugeradministrationen.

PREPARE

• Automatisk sletning af møder: Det er nu muligt at aktivere "Automatisk sletning af møder". Det gør du på udvalgsniveau med indstillingen “Automatisk sletning af møder”. Når du har aktiveret indstillingen, skal du indtaste antal dage efter mødets afslutning, hvor mødet skal slettes. Herefter klikker du “Gem” og funktionen træder i kraft.
    NB: Ønsker du at benytte funktionen "Automatisk sletning af møder", skal du kontakte vores supportafdeling. Så snart funktionen er aktiveret i jeres organisation, er du klar til opsætningen, som du kan læse og se mere om lige her

• Se status på alle brugere: Linket “Se status for alle brugere” øverst til højre på brugerlisten virker, hvis man har  rettigheden “Må administrere brugere”. Før skulle man være organisationsadministrator for at linket virkede. Linket fører dig videre til brugeradministrationen.

• “Seneste forbindelse”-tidspunkt for upload klienten er nu korrekt: Under organisationsindstillinger vises listen over aktivitet for upload klienten. Tidspunktet for “Seneste aktivitet” vises nu korrekt i forhold til den tidszone brugeren har valgt på sin brugerprofil.

•  Deling af kommentar: Chatten opdateres nu øjeblikkeligt. Det vil sige, at du igen kan se, når en anden er i gang med at skrive en besked til dig, og at du - så snart beskeden er sendt - kan se beskeden, uden du først skal til at opdatere siden. Det kræver naturligvis, at du har chat-vinduet åbent.

• Præfixet “LUKKET” på et lukket punkt: er nu oversat til NO, SE, FI, DE og DK i Prepare.

Prepare Appen

• Touch-ID og Face-ID med udvidet timeout: Tidligere var der i systemet sat en 24-times timeout. Den er nu forlænget til 30 dage. Det betyder, at Touch-ID og Face-ID kan benyttes som login på iPad-appen inden for en periode på 30 dage. Når de 30 dage er gået, vil du blive bedt om at logge på med brugernavn + adgangskode for at bekræfte din brugeridentitet. Herefter holder timeout yderligere 30 dage osv.

BRUGERADMINISTRATION

• Eksterne brugere: I AD-Organisationerne kan brugeradministratorer nu aktivere indstillingen "Ekstern Bruger" på både invitationer og allerede-oprettede brugere.
    NB: Er I en AD-organisation, og kan du ikke se indstillingen, skal du kontakte vores supportafdeling.

• Vis engangskode på brugerkonto: I organisationer, hvor der er aktiveret 2-faktor-login, kan brugeradministrator nu få vist engangskoden på en bruger, som er ved at logge ind, ved at klikke på linket: “Vis kode” på brugerens profil i brugeradministrationen.

• Profilsiderne: Ikonet “Tilbage til” er skiftet ud med brødkrumme-løsning: På profilsiderne kan man nu øverst over "Personlig Informtion" finde vej tilbage til enten Prepare eller Live ved at klikke på brødkrumme-teksten: “Tilbage til Prepare” (hvis man kommer fra Prepare) og “Tilbage til Live” (hvis man kommer fra Live)

• Redirect til rette organisation efter invitation: Når en eksisterende bruger inviteres ind i en ny organisation rammer brugeren nu den organisation, som vedkommende er inviteret ind i.