FirstAgenda Prepare - Logs og download af indhold

Indsendt af Andreas den man, 09/10/2023 - 13:42

Der er den seneste tid blevet arbejdet på en række opdateringer til FirstAgenda Prepare. Her er der både tale om opdateringer ift. download af indhold, tidszoner samt en omrokering af en række logs.

• Download hele punktets indhold:
    Rettighed til at Downloade dokumenter er flyttet fra organisationsindstillinger til en funktion, der kan aktiveres på det enkelte udvalg under indstillingen “Tillad download af dokumenter”. Dette er eksempelvis smart, hvis man ikke ønsker, at brugerne skal kunne downloade dokumenter fra alle udvalg i organisationen. Derudover er det nu muligt at downloade hele punktets indhold - og ikke bare enkelte dokumenter. Denne funktion er kun tilgængelig på på Web via webbrowseren og er dermed ikke tilgængelig på iPad endnu.

• Tidszone-optimering:
    Info-detaljer om hvornår en bruger er oprettet, og hvem der sidst har opdateret en bruger, følger nu den tidzone- og sprog-indstilling, der er sat på ens brugerprofil.

• Logs om bruger og login:
    Logs om bruger og login er med opdateringen flyttet over til Brugeradministrationen. Dvs. at logs vedr. brugerlisten, administratorlisten, logins samt tilføjede og fjernede administratorer nu findes i fanen “Logs” i Brugeradministrationen. De resterende logs vil fortsat kunne findes i Administrationsdelen under "Indstillinger"