FirstAgenda Prepare - iPad App Version 8.0.14

Indsendt af Andreas den ons, 01/05/2024 - 09:34

En ny version af FirstAgenda Prepare appen til iPad er netop blevet tilgængelig i App Store. Opdateringen indeholder en række fejlrettelser og optimeringer - bl.a. vedrørende øvrigt materiale, links i dokumenter og push notifikationer.

• Øvrigt materiale

Nogle af jer har muligvis oplevet at møde en fejlbesked ved klik på et dokument under "Øvrigt materiale". Denne fejl er nu blevet rettet, så du i stedet vil få fremvist det dokument, du klikker på.

• Links i dokumenter

I kan have oplevet, at links i PDF'er og links oprettet i manuelle møder ikke har været klikbare. Denne fejl er nu blevet rettet så links igen vil være klikbare i begge scenarier.

• Links i e-mails

Nogle brugere har oplevet, at de ved klik på links i notifikationsmails på deres iPad bliver ført videre til web-versionen af FirstAgenda Prepare. Dette er nu optimeret, så du ved klik på links i notifikationsmails på din iPad, vil blive ført videre til App-versionen af Prepare.

• Push-notifikationer

Nogle brugere kan have oplevet udfordringer med push-notifikationer. Vi har nu tilrettet og optimeret push-notifikationerne, så alle brugere nu modtager deres tilpassede push-notifikationer.

• WCAG og stående position

Tidligere forstyrrede venstremenuen og spærrede for adgang til dokumentindholdet, når man skiftede fra liggende til stående position på sin iPad. Dette er nu rettet, så adgangen til dokumentindholdet ikke længere bliver blokeret.