FirstAgenda Prepare - Forskellige fejlrettelser

Indsendt af Emilie den tor, 06/10/2022 - 17:29

I øjeblikket optimerer udviklingsteamet hele platformen bag FirstAgenda Prepare, til at bygge på den nyeste teknologi. Det er nødvendigt for at kunne fremtidssikre produktet og give den bedste brugeroplevelse. Udover optimeringen har de også haft mulighed for at lave følgende:

Fejlrettelser:

ADMIN-DELEN

• Godkendelse og nulstilling
    Mødedeltagers godkendelse blev ikke nulstillet efter dagsordensamler havde nulstillet godkendelse på et punkt efter en ændring. Det er nu fixet og nulstilling fungerer som forventet.

• Slettet bruger og godkendelsesark
    Hvis en bruger har godkendt et punkt, så fremgår denne brugers godkendelse af godkendelsesarket - også selvom brugeren på et senere tidspunkt bliver slettet.

LÆSE-DELEN

• Delte kommentarer og slettede brugere
    Hvis en bruger, der havde oprettet en delt kommentar, efterfølgende blev slettet, så var det ikke muligt for de øvrige chat-medlemmer at fortsætte dialogen. Det kan de nu.