FirstAgenda Prepare - Et par små fejlrettelser

Indsendt af Andreas den ons, 18/09/2024 - 11:03

I den seneste produktopdatering på FirstAgenda Prepare har vi foretaget to mindre fejlrettelser. Herunder en rettelse i forbindelse med søgninger samt en fejlrettelse vedrørerende notifikationen om, at alle har godkendt et punkt.

• Søgning gav blank side: Nogle mødedeltagere har muligvis oplevet at blive mødt af en blank side ved klik på søgeordforslaget i forbindelse med en søgning. Denne fejl er nu blevet rettet, så man i stedet vil få vist det eller de dokumenter, der indeholder det specifikke søgeord.

• Notifkation om “alle har godkendt” udebliver: Scenariet hvor dagsordensamleren ikke modtager notifikationen om, at alle har godkendt har været aktuelt, hvis en deaktiveret bruger fortsat har været på listen over brugere, der skal godkende et punkt. Fejlen er nu blevet rettet således, at deaktiverede brugere ikke længere vil stå på listen over brugere, der skal godkende. Dagsordensamleren vil derfor igen modtage en mailnotifikation, når alle aktive brugere har godkendt punktet.