FirstAgenda Prepare - Et par fejlrettelser

Indsendt af Andreas den ons, 07/06/2023 - 10:56

Som nogle af jer måske har opdaget, så har vi været udfordret af, at nogle AD-brugere har fået tilknyttet en @temp-mail, når de er logget direkte på FirstAgenda Prepare uden at benytte den tilsendte invitation. Dette, samt et par yderligere fejlrettelser, er blevet løst i seneste opdatering. 
 

  • Lukning for dublet-invitationer: Vi har nu lukket fuldstændigt for muligheden for at oprette 2 invitationer på samme mailadresse. Det betyder, at hvis der allerede er oprettet en aktiv invitation til f.eks. abc@firstagenda.com, så kan man ikke oprette en ny invitation på samme mail. Denne rettelse er ligeledes med til at dæmme op for oprettelsen af de ovennævnte @temp-mails. 
     
  • AD-invitationer og gensend: Det er nu muligt at gensende en AD-mailinvitation. 
     
  • Gensend FA-invitation: Hvis den inviterede bruger afbrød sin brugeroprettelse efter at have indtastet engangskoden, så låste det invitationen, således at brugeradministrator ikke kunne gensende invitationen. Brugeradministratoren har nu mulighed for at gensende invitationen, så den inviterede bruger kan færdiggøre sin brugeroprettelse.