FirstAgenda Prepare - En række rettelser

Indsendt af Emilie den ons, 04/05/2022 - 17:25

Nedenfor kan du læse nærmere om de forskellige rettelser til både administrationsdelen og læsedelen af Prepare.

WEBADMIN

• Rækkefølgen på bilag bliver nu altid sat til 1
    Dette sikrer, at bilag bliver vist i en rækkefølge med korrekt nummerering

• Download af public 360 referat manglede sagsfremstilling
    Sagsfremstillingen manglede både ved brug af download PDF-knap i læsedelen og ved brug af PDF-modulet ved møder overført fra Public 360 (ESDH-system). Det er fikset, så sagsfremstillingen nu er med i den downloadede PDF

• Download’et PDF manglede mødets deltagere (manuelle møder)
    Mødets deltagere fremgår nu af PDF’ens forside - både ved brug af PDF-modulet og download-knap i læsedelen

• Download’et PDF manglede punkter uden indhold
    Hvis en dagsorden/referat havde punkter uden indhold - f.eks. et punkt, der kun bestod af en titel eller bilag - så ville punktet ikke fremgå af indholdsfortegnelsen i den downloade PDF. Det er nu rettet, så punkter uden indhold også bliver vist.

LÆSEDELEN

• Skifte fra lukket punt til åbent punkt ved ESDH-dagsordener
    Det forekommer sjældent, men enkelte gange er der sket det, at et lukket punkt er blevet ændret til et åbent punkt i ESDH-systemet. Vi har i Prepare haft en regel, der forhindrede et lukket punkt i at blive vist som åbent - også selv om punktet var blevet ændret i ESDH-systemet. Det kan være forvirrende - og derfor har vi nu ændret reglen, så sandheden også i dette tilfælde bor i ESDH-systemet. Derfor, hvis du har et tidligere lukket punkt, som du åbner i dit ESDH og overfører på ny, så viser vi også punktet som åbent i Prepare i den nye version af mødet.

ANDET

Enkelte steder i produktet manglede vores nye farver:

• FirstAgenda Prepare logo i email-notifikationer
  • Søgeresultat på web