FirstAgenda Prepare - En række fejlrettelser

Indsendt af Andreas den fre, 22/03/2024 - 10:58

I den seneste release af FirstAgenda Prepare har vi haft fokus på at få lavet en række fejlrettelser.

• Forkert visning ved “tilknyt bruger til organisation: På en bruger i Prepare kan brugeradministratoren tilknytte brugeren til andre organisationer i koncernen, så brugeren undgår at få en invitation til hver organisation i koncernen. Nogle brugere har oplevet en visningsfejl, hvor nogle af organisationerne ikke blev vist og som brugeren dermed ikke kunne tilknyttes. Dette er nu rettet, så organiastionerne igen fremgår i oversigten.

• Send til gennemlæsning og markering af brugere: Når man klikkede midt i listen af brugere med ret til at læse ikke-frigivet version, så blev det øverste flueben på listen fjernet. Markeringen opfører sig igen som forventet og fluebenet bliver fjernet ud for den bruger, man klikker på.

• Sletning af mappe under “Øvrigt materiale”: Hvis dagsordensamleren slettede en mappe under Øvrigt materiale kom en fejlvisning med beskeden, “undefined filer”. Dette er nu rettet, så man ikke støder på fejlen længere.

• Lukket møder mister rød skrift ved at gøres historisk: Når et lukket møde gøres historisk, forsvandt den røde skrift. Det er nu fixet, så mødet beholder den røde farve.

• Link i notifikation til “Delt kommentar” åbner ikke korrekt: Ved klik på linket i mailnotifikationer bliver man igen ledt direkte ind i chatvinduet, hvor man kan læse den delte kommentar.