FirstAgenda Prepare - App version 8.1.0

Indsendt af Emilie den fre, 09/08/2024 - 13:18

NYE FUNKTIONALITETER IMPLEMENTERET I APPEN

• Udvidet søgning, søgning uden bilag, søgning inden for et punkt
    Søgning på datointerval og foruddefineret tidsinterval + nyt design til filtrering af søgning findes nu også i iPad appen. Samtidigt kan du på iPad nu også fravælge bilag i din søgning samt søge inden for et punkt.

• Delt kommentar med high priority:
    Som på web kan du nu markere en delt kommentar med “high priority”, så mailnotifikationen skiller sig ud i modtagerens mailboks med et udråbstegn (NB vær opmærksom på, at det kun er Outlook, der kan vise High priority markeringen)

Fejlrettelser

• Mulighed for at udskifte profilbillede på iPad
    Fejl er fixet så du også via appen kan udskifte dit profilbillede

• Fejl-besked ved genpublicering af dagsorden - hvis bruger står på dagsordenen
    Oplevelsen er nu, at du klikker OK i fejlbeskeden og bliver sendt til udvalgsforsiden, hvorefter den nye version af mødet kan tilgås i stedet for at ryge et fastlåst loop.

• Link til support
    Der er nu igen link til den support din organisation har valgt at linke til. Det er administrator af organisationen, som indsætter linket og det vil herefter bliver vist både på app og web for alle brugere i organisationen.
  • Push-notifikationer
    Fejlen med manglende pushnotifikationer er nu rettet og du vil igen kunne modtage push-notifikationer, hvis du har slået det til for appen

Understøttelse af app version 8.0.14 og op

Hvis du har en ældre version end 8.0.14, skal du opdatere appen for at sikre den bedste oplevelse med bruge herunder push-notifikationer.
Har du aktiveret automatisk opdatering af appen kommer du ikke til at mærke noget. Hvis du ikke har automatisk app-opdateringer slået til på iPad’en vil du blive bedt om at opdatere appen manuelt, når den nye version er tilgængelig.