Management – version 2023.3

Indsendt af Andreas den ons, 03/05/2023 - 08:17

Der er netop blevet releaset en ny version af FirstAgenda Management, og her har den nye version fået en lille make-over, hvor både farverne og logoet er blevet skiftet. Dette betyder ligeledes, at FirstAgenda Management og FirstAgenda Prepare nu har et mere ensartet udseende.

Udover de kosmetiske ændringer er der også blevet lavet følgende optimeringer:

Møder og punkter

• PDF-visningen når man trykker "Eksempelvisning" under Dedikeret Visning af et punkt er blevet optimeret, så der ikke opstår fejl i visningen af PDF'en.

• Nogle har tidligere oplevet udfordringer med udgivelse til Prepare. Dette problem er opstået, da den ikke har vist dialogboksen med problem-punkter. Denne udfordring er nu løst, og det er igen muligt at udgive til Prepare.

• Nogle har oplevet, at deres møde ikke blev afsluttet, hvis de trykkede på knappen "Afslut mødet uden mødeplan". Denne fejl er nu rettet, og det er igen muligt at afslutte mødet uden mødeplan.

Konfigurer

• Det er nu igen muligt at ændre på rækkefølgen af mødemedlemmer på et udvalg.