Management – RELEASE – version 2023.5

Indsendt af Andreas den ons, 28/06/2023 - 09:38

Mens mange er begyndt at hoppe på sommerferie, er der blevet arbejdet på en produktopdatering på FirstAgenda Management. Opdateringen indeholder bl.a. en række kundeønsker, enkelte fejlrettelser samt teknisk vedligeholdelse.

NY FUNKTIONALITET

• Hos nogle kunder er det yderst vigtigt, at indhold i bilag ikke er tilgængelig på mødesagen i ESDH. Derfor må dagsordener og referater ikke indeholde bilag men kun en bilagsliste. Det er derfor nu muligt at vælge om man ønsker at inkludere bilag i PDF’en for det samlede møde.

• På et udvalg kan man angive periodens varighed. Udvalg, der har overskredet periodens varighed og som hverken har punkter til kommende møder eller åbne møder, vises ikke længere på siden ”Aktuelt”.

NY PDF-MOTOR

• Ved udgivelse af dagsorden/referat til enten ”PDF” eller ”PDF og bilag” kan man downloade PDF-filen. Selve filnavnet består nu af udvalgsnavnet efterfulgt af mødedato, -tid og -sted.

• Det er nu igen kun muligt at tilknytte bilag til et punkt, som alene består af tekstfelter.

FEJLRETTELSER

• Hvis man skifter status på et punkt umiddelbart før, at punktet flyttes til et andet møde, så lander punktet på ”Punkter til kommende møder” i det øverste udvalg i udvalgslisten. Denne fejl er nu rettet.