FirstAgenda Management - Version 2023.4

Indsendt af Andreas den ons, 24/05/2023 - 10:01

Den seneste release af FirstAgenda Management indeholder en række opdateringer af WorkPoint-integrationen. Derudover er der også blevet arbejdet på en ny PDF-motor, samt en række generelle opdateringer i systemet. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.

WORKPOINT INTEGRATIONEN

• Det er nu muligt at vælge at journalisere Bilagsfiler som selvstændige filer til mødesagen.

• Navigationsknapperne ved ønske om sideskift ved fremsøgning af sager er nu igen tydelige

Ny PDF-MOTOR til generering af kladde, dagsorden og referat

• Udvalgsnavnet angives nu på mødeforsiden, såfremt layoutindstillingen ”Vis mødedetaljer” er slået til.

• Nu danner Management en punkt-PDF for samtlige punkter på mødet og sender punkt-PDF'erne til Prepare, som viser disse. Der vil således ikke længere blive vist et mix af punkt-PDF’ere genereret i Management og punktPDF'ere genereret i Prepare. Dette sikrer et mere ensartet udseende i dagsordenen/referatet samt sikrer, at layoutindstillingerne angivet i Management overholdes i Prepare.

GENERELT

• Det er nu muligt at uploade endnu større filer til FirstAgenda Management.

• Det er nu muligt at låse punktlisten for sagsbehandlere på "Punkter til kommende møder". Låses punktlisten på ”Punkter til kommende møder”, kan sagsbehandlere alene lægge punkter på fremtidige møder i udvalget.