FirstAgenda Management - Version 2023.1

Indsendt af Emilie den man, 06/02/2023 - 12:31

Udvalgsadministrator kan nu oprette nye skabeloner

Det er nu muligt for udvalgsadministratorer at oprette nye skabeloner. Tidligere var det udelukkende muligt for administratorer.


Upload logo til brug for generering af PDF'ere

Du har nu mulighed for at uploade jeres logo til brug for generering af PDF'ere via brugergrænsefladen. I menupunktet 'Generelle indstillinger' er der i containeren 'PDF generator' indført en sektion omkring Logo. Her kan du uploade logoet, som skal anvendes til PDF'erne. Filen gemmes på serveren.
 

Versioner af et punkt

Når der ikke er nogen tidligere versioner af et punkt, så vises nu blot teksten 'Der er ingen tidligere versioner' på fanen 'Versioner'.
 

Fejlrettelse:

Tillad kun brugere at vælge mellem prædefinerede tekster
Vi har lavet en tilretning, så du ikke længere kan editere i beslutningen, når feltet anvender standardtekster og der er sat flueben i 'Tillad kun brugere at vælge mellem prædefinerede tekster'.
 

Opdateringer i henhold til WORKZONE: 

Opdater dokument fra WorkZone
Når et punkt er klarmeldt, kvalitetssikrer dagsordensamleren punktets indhold og bilag. I nogle tilfælde afføder det rettelser i de tilknyttede bilag. I tidligere versioner skulle du først fjerne bilaget fra punktet og dernæst tilknytte det igen, for at få rettelserne med. Med denne version er der nu indført knappen 'Opdater', der er synlig for dokumenter, som er uploadet fra WorkZone enten via øje-visningen i WorkZone eller via knappen 'Upload fra ESDH' i FirstAgenda Management.
Idet man trykker på knappen “Opdater”, så hentes seneste version af dokumentet over i FirstAgenda Management.
OBS! Det er kun muligt at opdatere dokumenter, der er lagt på punktet, efter denne release er lagt på kundens miljø.
 

Fejlrettelse i henhold til WorkZone

Når du opretter et nyt punkt (Sagsfremstilling) i WorkZone, skal du bl.a. vælge udvalg og møde. Når du vælger, hvilket møde, som punktet skal på, så står Uplanlagt møde på engelsk; dvs 'Unplanned meeting in Afdeling Q'. Det er nu rettet, så teksten er på dansk'.

 

OBS. Ændringerne slår ikke automatisk igennem for On Premise kunder, så tag derfor fat i vores support, hvis I ønsker at blive opgraderet til seneste version.