FirstAgenda Management - version 2022.4

Indsendt af Emilie den man, 02/01/2023 - 11:03

Oprydning i generatorindstillinger

Nogle generatorindstillinger blev ikke anvendt og andre generatorindstillinger havde navne, der ikke indikerede den reelle funktion. Der er nu foretaget en slankning af indstillingerne og de har nu alle retvisende navne.

Fremadrettet er der følgende generatorindstillinger:

• Vis forside: Laver en forside som indeholder logo og en dynamisk overskrift ("Kladde", "Dagsorden", "Referat") alt efter, hvad der publiceres.

• Vis mødedetaljer: Denne viser "Mødetitel", "Sted" samt "Dato og tid" for mødet på forsiden. Indstillingen kan kun vælges, når generatorindstillingen Vis forside er slået til.

• Vis mødemedlemmer: Denne viser "Deltagere" på forsiden umiddelbart under "Dato og tid". Indstillingen kan kun vælges, når generatorindstillingen ”Vis forside” er slået til.

• Vis indholdsfortegnelse: Denne viser indholdsfortegnelsen samt dagsordenens forsidetekst.

• Vis felter uden indhold: Når denne indstilling er slået til, vises tomme felter, hvis der findes sådanne.

• Vis deltagere på punktniveau: "Vis inviterede medlemmer" er omdøbt til "Vis deltagere på punktniveau". Når denne indstilling er slået til, vises deltagere på punktniveau med overskriften "Deltagere".

• Vis deltagerstatus: "Vis deltagerstatus for hvert inviteret medlem" er omdøbt til "Vis deltagerstatus". Generatorindstillingen viser deltagerstatus for hver deltager på dels punktniveau og mødeniveau (alt efter, hvad der er slået til). Indstillingen kan kun vælges, når generatorindstillingen ”Vis mødedeltagere” og/eller ”Vis deltagere på punktniveau” er slået til.

Overfør ændringer af mødemedlemmer til fremtidige møder

Det er nu muligt at opdatere deltagerlisten på fremtidige møder, når du retter i hvilke medlemmer, der er på et udvalg. Vi har indført en ny knap ”Overfør til fremtidige møder…”, som er synlig idet, der er foretaget ændringer til listen medlemmer i udvalget. Når du trykker på knappen, overføres ændringerne til alle møder, hvor starttidspunktet ligger ude i fremtiden. Det betyder, at opdateringen også slår igennem på udgivede møder, der endnu ikke er afholdt. Du kan altid foretage manuelle ændringer af mødemedlemmer på de enkelte møder efterfølgende.

Management og Publication

Hvis du benytter både Management og Publication, kan du nu få vist åbne beslutninger på lukkede punkter i Publication.

WorkZone integration: Åbn sag i ESDH

Såfremt der er en sagstilknytning på et punkt, vises en ny knap "Åbn sag i ESDH".
Trykker du på denne knap, åbnes WorkZone i en ny fane og du ledes hen til selve sagen.

Fejlrettelser:

• Mødet kunne ikke åbnes, hvis den indeholder et punkt med en tom titel. Denne fejl er nu løst.
  • Der kunne opstå en fejl ved sletning af et udvalg under helt særlige omstændigheder. Denne fejl er nu løst.
  • Under et punkt kan man angive sagstilknytning. Når der ikke benyttes en ESDH integration, er det ikke muligt at gemme information om sagstilknytning. Denne fejl er nu rettet.
  • Hvis man rykker rundt på rækkefølgen af punkter på en dagsordenskabelon, gemmes ændringen ikke. Dette er nu rettet.
  • Det er nu igen muligt at flytte en dagsorden fra ét møde til et andet.
  • Når man forsøger at ændre sidefodens størrelse "Generelle indstillinger", slår ændringen ikke igennem i de dannede PDF’ere. Denne fejl er nu løst.
  • Åben beslutning på lukket punkt sendes nu korrekt over til FirstAgenda Prepare
  • Hvis et punkt havde en tom titel, opstod en fejl, så man ikke kunne tilgå mødet. Denne fejl er nu rettet, så mødet fortsat kan tilgås.

OBS. Ændringerne slår ikke automatisk igennem for On Premise kunder, så tag derfor fat i vores support, hvis I ønsker at blive opgraderet til seneste version.