FirstAgenda Management - Version 2021.4

Indsendt af digitaladmin den fre, 01/04/2022 - 13:05

Punktinfo på møder

Når punkter for eksempel skal flyttes til planlagte møder, kan det være hjælpsomt med let tilgængelig information om punktet.
Eksempler på en sådan information kan være "Bemærkning" og "Følges med anden sag".

• Punktinfo er en generel information om et punkt og kan konfigureres af systemadministrator eller dagsordensamler.
  • Du kan angive punktinfo i en ny fane på punktet.
  • På mødesiden bliver punktinfo vist, således at man har et let tilgængelig overblik over sagerne

Fejlrettelser...

• Der er blevet ryddet op i få overskrifter i konfiguration af Udvalg og Brugergrupper.
  • Der er indført automatisk genopfriskning af adgangslisten ved tildeling af adgang til en bruger til et givet punkt. Tidligere skulle man huske at gøre det manuelt.
  • I særlige tilfælde fremkom den gule fejlside i forbindelse med sletning af et udvalg. Dette er nu løst.

OBS. Ændringerne slår ikke automatisk igennem for On Premise kunder, så tag derfor fat i vores support, hvis I ønsker at blive opgraderet til seneste version.

Tilbage