FirstAgenda Management release 2023.7

Indsendt af Andreas den tor, 12/10/2023 - 08:53

I den seneste produktopdatering af FirstAgenda Management, har vi sat fokus på en række kundeønsker samt generelle performanceoptimeringer i løsningen.

Nye funktioner

• Stavekontrol i editoren:
    I editoren, vil Management nu genkende, hvis den anvendte browser har en indbygget stavekontrol. Registrerer den nogle stavefejl, vil dette blive markeret med en rød streg, mens eventuelle staveforslag på de fleste browsere vil kunne findes ved at højreklikke på ordet med den røde markering.

• Advarsel ved dokumenter der ikke har PDF-format
    Når du fremover uploader dokumenter, der ikke har et PDF-dokument, vil du inden du bekræfter upload af dokumentet blive mødt af en advarsel, der fortæller, at du er ved at uploade en fil, der ikke har et PDF-format og derfor ikke vil blive taget med i den samlede PDF for mødet.

Generelle optimeringer

Der er blevet arbejdet på at skabe et mere enrettet udtryk på tværs af FirstAgenda Management. Her har mødeoverskrifter og mødedato på de forskellige faner nu fået det samme udtryk. Samtidig er der blevet optimeret på selve motoren bag Management, hvilket har været medvirkende til at forøge hastigheden i løsningen.

OBS. Ændringerne slår ikke automatisk igennem for On Premise kunder, så tag derfor fat i vores support, hvis I ønsker at blive opgraderet til seneste version.