FirstAgenda Live - Nye afstemningsindstillinger

Indsendt af Andreas den tor, 03/10/2024 - 11:11

I den seneste version af FirstAgenda Live har vi tilføjet en ny funktionalitet, der gør det muligt at afslutte en afstemning, uden at alle deltagere har afgivet deres stemme. Derudover kan du nu deaktivere/aktivere muligheden for at mødedeltagerne kan undlade at stemme. Læs mere om disse samt de øvrige produktopdateringer nedenfor.

• Afholdte møder ligger igen under filteret “Afholdte møder”
    Når du sorterer på dine møder i oversigten ligger de afholdte møder igen under filteret “Afholdte møder”.

• Standardindstilling for “Undlad at stemme”
    Nu er det muligt at styre på organisationsniveau, hvorvidt muligheden for at undlade at stemme altid skal være tilstede for mødedeltageren, når der stemmes over indstillinger og forslag. Administratoren kan som altid deaktivere/aktivere muligheden for at undlade at stemme for hver afstemning.

Image
Undlad at stemme-funktion

• Direkte visning af afstemningsvindue for mødedeltageren
    Når administrationen starter en afstemning bliver den synlig for mødedeltageren med det samme, hvilket betyder, at mødedeltageren nu sparer et klik

• Afslut afstemning uden alle deltagere har stemt
    Som udgangspunkt kan man ikke afslutte en afstemning, medmindre alle deltagerne i mødet har afgivet sin stemme. I nogle tilfælde kan der dog være behov for at afslutte afstemningen alligvel - f.eks. hvis en mødedeltager har forladt mødelokalet midlertidligt. Som administrator kan du nu markere mødedeltageren som værende “Ikke tilstede” under afstemningen, og derved afslutte afstemningen som du plejer. Det noteres i protokollen, at vedkommende ikke var tilstede under afstemningen.

Du kan læse mere om, hvad du gør, hvis mødedeltageren ikke er til stede under en afsteming her
Image
Ikke til stede-funktion under afstemning