Hvad gør jeg, når mødedeltageren ikke er tilstede under afstemning?

I FirstAgenda Live kan man i udgangspunktet ikke afslutte en afstemning, medmindre alle deltagerne i mødet har afgivet sin stemme. Men i nogle tilfælde kan der være behov for at afslutte afstemningen alligvel - f.eks. hvis en mødedeltager har forladt mødelokalet midlertidligt.

Som administrator kan du derfor markere mødedeltageren som værende “Ikke tilstede” i afstemningen.

Sådan gør du

Når en afstemning er igang og en mødedeltager ikke er tilstede til afstemningen, gør du følgende for at afslutte afstemningen:

• Klik på den mødedeltager, som ikke er tilstede under afstemningen

• Slå skyderen til ud for 'Ikke til stede'

Image
Slå skyderen til ud fra 'Ikke til stede'
  • Mødedeltageren er nu angivet som værende ikke til stede

• Klik på 'Ikke vedtaget' eller 'Vedtaget', alt efter afstemningens udfald, og klik herefter på Gem og luk

Automatisk tilføjet til mødeprotokollen

• Når en mødedeltager bliver markeret som værende ikke til stede under en afstemning, vil det automatisk blive noteret i mødeprotokollen. Se billede nedenfor:
Image
Tilstedeværelse er noteret i protokollen