Info: Push notifikationer på LetDialog

<p>Vi oplever i øjeblikket problemer med push-notifikationer i LetDialog appen, især på Android mobiler.</p><p>Vi arbejder på at løse sagen og anbefaler i mellem tiden, at man slår sms-notifikationer til på sin profil.&nbsp;</p><p>På vores supportside kan man læse, hvordan man modtager sms-notifikationer her: <a href="https://support.firstagenda.com/letdialog/borger/saadan-modtager-du-sms… venlig hilsen,<br>LetDialog teamet</p>