Driftsforstyrrende: Kl. 11.55-12.05 kan I opleve lange svartider

Kl. 11.55 releaser vi en opdatering af FirstAgenda Prepare, som indeholder følgende fejlrettelser:

- Diverse AD-relaterede udfordringer er rettet
- Skift af organisationer på web og iPad er igen muligt
- Dagsordensamlere kan igen tilføje/fjerne brugere fra deres udvalg

Derudover har vi også allerede nu løst følgende fejl:

- Godkendelse kan igen opdateres med nye medlemmer og ekstra deltagere
- Udsendelsen af mails omkring skift af adgangskode fra vores gamle service er stoppet.

I forbindelsen med releasen kan I opleve at FirstAgenda Prepare har lange svartider.