Info: Oversikt over kjente utfordringer etter oppdatering

Løste utfordringer:

- Importproblemer fra sak/arkiv-møter: Behandlingen av møter fungerer igjen når du overfører møter fra sak/arkiv.
- AD-pålogging fungerer igjen: Vi har en mindre feil der noen claim-forespørsler i sjeldne tilfeller kan være for store, som vi fortsetter å jobbe med.
- Navigering til AD: Du trenger ikke lenger bare skrive inn domenet ditt for å logge inn. Det vil si at du igjen kan skrive inn hele e-posten din og bli videresendt til AD.
- Sending av SMS til numre utenfor Danmark er også løst
- Du kan igjen laste ned en PDF.

Uløste utfordringer:

- Visning av feilmeldingen "the service prepare_binero requires tenant" oppstår i noen tilfeller ved AD-pålogging. Feilen er lokalisert og det jobbes med en løsning.
- Det er ikke mulig å opprette en invitasjon for en allerede eksisterende bruker. Dette gjelder ikke for NYE brukere du oppretter. Dette gjelder kun brukere som hadde en invitasjon før oppdateringen. Siden invitasjoner ikke ble overført til den nye plattformen, må du opprette nye. Dette kan du gjøre ved å finne organisasjonsbrukeren og trykke på "opprett invitasjon" på brukerprofilen. Vi har en løsning klar for dette i kveld.
- Filstørrelsesbegrensning på opplastingsklienten. Vi har lokalisert feilen og jobber med en løsning.