Driftsforstyrrende: Problemer med å logge inn med intern pålogging (AD-pålogging eller Feide-pålogging)

Oppdatering: 17/4 Kl. 19:00

Vi jobber fortsatt med å finne kilden til problemet som hindrer brukere med AD-innlogging i å logge inn for øyeblikket.

Vi beklager dette og vil selvfølgelig holde dere oppdatert når vi har mer informasjon.

Beste hilsener, FirstAgenda

OPPDATERING: 17/4 Kl. 11:10

Vi jobber fortsatt med å løse utfordringer med AD-pålogging. Vi beklager forstyrrelsen og eventuelle ulemper det kan medføre. Vi vil gi oppdatering så snart vi vet mer. Beste hilsener, FirstAgenda.

16/4 Kl. 17:40

Problemet er at passordfeltet ikke forsvinner når brukeren skriver inn sin e-post. Feilen betyr at brukere ikke videresendes til den interne påloggingssiden og derfor ikke kan gå inn på FirstAgenda Prepare. Vi jobber med å få det løst. Du kan holde deg oppdatert her på siden. Vi beklager feilen. Med vennlig hilsen FirstAgenda