Driftsforstyrrende: Problemer med at logge ind med internt-login (AD-login eller Feide-login)

Opdatering: 17/4 Kl. 19:00
Vi arbejder fortsat på finde kilden til problemet, der gør, at man på nuværende tidspunkt ikke kan logge ind, hvis man benytter sig af AD-login.
Vi beklager - og vil naturligvis holde jer opdateret, når vi ved mere.
Bedste hilsner FirstAgenda

OPDATERING: 17/4 Kl. 11:10
Vi arbejder fortsat på at løse udfordringer med AD-login. Vi beklager forstyrrelsen og de gener det måtte skabe. Vi giver besked, så snart vi ved mere. Bedste hilsner FirstAgenda

16/4 Kl. 17:40
Problemet er at adgangskode-feltet ikke forsvinder, når brugeren indtaster sin mail. Fejlen betyder, at brugerne ikke bliver videresendt til den interne-loginsiden og derfor ikke kan komme ind i FirstAgenda Prepare. Vi arbejder på at få det løst. Du kan holde dig opdateret her på siden. Vi beklager fejlen. Bedste hilsner FirstAgenda