FirstAgenda Live - Vektet avstemning

Submitted by Andreas on fre, 22/03/2024 - 09:27

Funksjonen blir også kalt dobbeltstemme i dagligtale og brukes hvis det skulle bli stemmelikhet i forbindelse med en avstemning. Med den nye funksjonaliteten kan administratoren nå avgjøre avstemningen ved å markere at én av møtedeltagernes stemmer skal telle dobbelt - dette kunne for eksempel være ordførerens stemme.

Alt dette blir notert i protokollen som automatisk genereres i FirstAgenda Live. Dessuten vises det tydelig på storskjermen hvis én av møtedeltagernes stemme teller dobbelt.

Fordelene med akkurat denne funksjonaliteten er at det minsker det manuelle skriftlige arbeidet for møtesekretæren i etterbehandlingen av protokollen, noe som skaper et mer effektivt og gnidningsfritt skriftlig etterarbeid.

Vi har laget to veiledninger slik at du kan se hvordan du aktiverer og bruker funksjonen.

OBS: Hvis funksjonen 'dobbeltstemme' ikke er tilgjengelig for aktivering under organisasjonsinnstillingene i FirstAgenda, vennligst kontakt deres kontaktperson i FirstAgenda.