Nyheter FirstAgenda Live

FirstAgenda Live - Vektet avstemning

Submitted by Andreas on fre, 22/03/2024 - 09:27
Vi har jobbet en stund med en ny funksjonalitet som vi akkurat har rullet ut og kan nå løfte sløret for. Det handler om en ny funksjon som vi kaller Vektet avstemning.

FirstAgenda Live - Generelle optimaliseringer

Submitted by Andreas on fre, 05/01/2024 - 11:42

I den siste produktoppdateringen på FirstAgenda Live har det blitt gjort en rekke generelle optimaliseringer med sikte på å forbedre brukeropplevelsen i løsningen.

FirstAgenda Live - Språkrettinger og optimaliseringer

Submitted by Andreas on ons, 20/09/2023 - 15:29

Det har blitt arbeidet med å optimalisere koden i den siste tiden - og dermed motoren bak Live - for å stabilisere og forbedre løsningens ytelse. I tillegg er det gjort en rekke rettelser og tillegg, som du kan lese om nedenfor.

FirstAgenda Live - Diverse feilrettinger

Submitted by Emilie on fre, 08/09/2023 - 14:24
I denne oppdateringen av FirstAgenda Live er det gjort feilrettinger på ulike funksjoner, samt optimaliseringer for WCAG i møtedeltagervisningen.

FirstAgenda Live - En rekke rettelser og optimaliseringer

Submitted by Andreas on tys, 18/07/2023 - 15:21

Her følger en liten sommeroppdatering av FirstAgenda Live. Det har blitt gjennomført en rekke feilrettinger rundt den lukkede talerlisten og dagens møte. I tillegg har det blitt gjort tekniske forbedringer og optimaliseringer som sikrer mer stabilitet i løsningen.

FirstAgenda Live - Optimaliseringer for API

Submitted by Emilie on ons, 31/05/2023 - 10:51
I denne produktoppdateringen er det flere optimaliseringer for publiserings-API og for integrasjon med Sak-og Arkiv systemet Elements.