FirstAgenda Live - Språk- og feilrettinger

Submitted by Andreas on fre, 17/03/2023 - 11:23

Her er en oversikt over språkkorreksjonene vi har gjort på FirstAgenda Live

Knappen som pleide å hete "Standalone" er nå justert til hhv.

🇳🇴 “Se dagsorden”

🇸🇪 “Se dagordningen”

Vi håper det reduserer forvirringen🤞

Engelsk oversettelse i protokollen for listeavstemning

Språkfeilen oppsto først når organisasjonens og brukerens språk var satt til «norsk».

For å provosere feilen måtte administratoren vedta en listeavstemning og gå til protokollen, som feilaktig sa:

“Consequently is option xx accepted”.

Det er nå rettet til:

🇳🇴 “Dermed ble forslag xx vedtatt”

🇸🇪 “Därmed blev förslag [Number] antaget”

Til slutt er «Alternative tilleggsforslag» om norsk språkinnstilling endret til «Tilleggsforslag», slik at det er korrekt i protokollen.

Feilrettinger:

Feil datoer

Vi har hatt noen utfordringer med datoer som var feil på bekreftelser for forfall når en møtedeltaker meldte seg av.

• Eks: B20.12. 2022pmn16 - dette er nå rettet slik at datoen er riktig: 20. des, 16:03

Aktivering av "storskjerm"-knappen

For å aktivere visning av innhold på storskjerm, må "storskjerm"-knappen være aktivert. Problemet var at det ikke kunne ses at knappen var aktivert med mindre du oppdaterte siden ved å trykke F5 eller gjorde en annen handling på siden.

• Nå blir "Storskjerm"-knappen umiddelbart grønn 🟢, når det klikkes.