FirstAgenda Live - Små justeringer

Submitted by Emilie on ons, 19/10/2022 - 16:49

Anonym listevotering

• Nullstilling av listevotering
    Hvis du valgte voteringstypen "Liste" i admin-delen, så ble innstillingen nullstilt dersom du la til ytterligere innstillinger/forslag til voteringen. Du måtte derfor velge liste enda en gang. Det er nå rettet opp i.

• Tekst-innhold manglet på voteringsresultatet
    Ved klikk på et voteringskort for en avsluttet anonym listevotering i Standalone, så ble tekstinnholdet ikke vist ut fra de forskjellige forslagene/innstillingene. Det var derfor ikke mulig å se hva det ble stemt over. Det er også rettet nå.

Storskjerm

• Feil når partilogo manglet
    Hvis den som stiller et forslag er medlem av et parti hvor det ikke var lastet opp en logo eller profilbilde, så gav det feil i storskjermvisningen. Det er nå rettet.